Workshop nuntă

 Workshop nuntă

Ca fotograf de nuntă ai două abordări pe care poți să le îmbini: fotojurnalismul și portretistica. Sunt puține nunti în care o abordare fotojurnalistică duce la imaginile așteptate. În general, sunt acele nunti în care mirii se gândesc dinainte exact cum vor să pozeze în anumite momente. Lucru foarte ineteresant e că în unele situații vor uita de aceste roluri și vor avea momente naturale. Din pucntul meu de vedere acesata e nunta perfectă atât pentru miri cât și pentru fotografi. Mirii primesc exact ceea ce vor iar fotograful trebuie doar să declanșeze, să fie pe fază.

A doua variantă e atunci când mirii doresc ca fotograful să dirijeze tot. Pentru ca această variantă să iasă ca la carte ai nevoie de experiența câtorva ani de nunți și să știi în ce mod poți aborda orice situație.
De la fotografiile cu fiecare mire în parte, la pregătiri, la ședința foto, la mini ședințele foto din perioadele în care se așteaptă, până la momentele de la local unde sigur se găsesc cadre inedite și unde se pot regiza fotografii cu formația sau cu invitații, fotograful poate fi cel care are tot meritul pentru un album reușit.

A portrait is not made in the camera but on either side of it.

Edward Steichen

În două zile de shootinguri vă voi arăta cum puteți aborda ședințele foto despre care am vorbit, cum puteți crea cadre la care mirii și invitații nu s-au gândit dar și cum puteți face instantanee regizate de către voi. A treia zi va fi dedicată modului în care eu prelucrez cât și sfaturi despre lucruri care îmi fac munca mult mai ușoară.

Workshopu-ul va avea loc in 2021, data si locatia le voi face publice la inceputul anului, in fuctie de preferintele voastre.

  • Două zile de ședințe foto
  • O sesiune de editare în Lightroom și Photoshop
  • Abordarea lucrurilor după eveniment

Prețul workshopului este de 1000 lei iar numărul de locruri este limitat la 12.
Dacă vrei să iți anunți intenția de a participa la workshop te rog completează forumlarul de mai jos:

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *