Nudul la fereastră.

 Nudul la fereastră.

Lumina este cuvântul în fotografie. Modelul este subiectul, iar imaginea este povestea. Majoritatea fotografilor au auzit de softbox, de proprietățile și avantajele lui. Nu toți începătorii își permit să își cumpere imediat un bliț pe care să monteze un softbox dar caracteristicile acestuia sunt ușor de simulat atunci când mutăm modelul lângă o fereastră.

Pai… e simplu! De ce este nevoie de un workshop pentru așa ceva? Este adevărat, e foarte simplu, de la setări până la posing. Totul se face și se reface până la fotografia perfectă, până la acea poveste pe care vrem să o spunem cu lumina. Dar eu nu vreau să iți spun o poveste, vreau să iți spun 20 pe parcursul a trei zile. Și nu va fi numai despre povești. Iți voi spune părerile mele legate despre acest gen de fotografie, despre realatia dintre fotograf și model și iți voi arăta modul meu în care șlefuiesc fiecare imagine!

Și nu va fi numai despre mine. Este și despre tine. Povestea se schimbă în funcție de povestitor. Vei avea timp să te joci și tu cu modelele, să experimentezi după indicațiile tale sau ale colegilor tăi.

Workshopu-ul va avea loc in 2021, data si locatia le voi face publice la inceputul anului, in fuctie de preferintele voastre. Prețul workshopului este de 1000 lei iar numărul de locruri este limitat la 12.
Dacă vrei să iți anunți intenția de a participa la workshop te rog completează forumlarul de mai jos: