Editare Photoshop

 Editare Photoshop

Salut, Numele meu este Alexandru Caranfil și multă lume spune că editarea este unul dintre atuurile mele în fotografie. Imediat ce am descoperit aparatul foto am vrut să corectez drastic imaginile realizate. Am sărit peste programul cu care se puteau schimba setările unui Raw direct în Adobe Photoshop. Curățarea tenului și dramatizarea luminii erau lucrurile pe care le căutam. Au umart foarte repede colajele.

În 2012 am ajuns la punctul culminant. Lucram pe două monitoare și într-unul țineam fotografii din Vogue iar în cel principal încercam să aduc fotografiile mele la același rezultat. De atunci am încercat să reduc timpul pe care îl acordam fiecărei fotografii de la 2 ore și am ajuns la câteva minute. La unele fotografii ce par super editate stau chiar și câteva secunde. Puteam să fiu de 16 ori mai rapid dar Adobe nu ne lasă să folosim decât un sigur nucleu din procesor. Da, la unele fotografii aplic doar câte un action.

I never have taken a picture I’ve intended. They’re always better or worse.

Diane Arbus

Pe lângă editarea în photoshop vom aborda și diferitele tipuri de lumină, de modificatoare de lumină, editare în Lightroom și veți avea incluse două seminarii despre trusa foto și PC/laptop și accesorii.

Stric legat de Photoshop vă voi arăta tot ceea ce folosesc în Photoshop pentru a crea imaginile din portofoliul meu, începând cu tool-uri, plugin-uri, dodge and burn, action-uri până la salvarea unei fotografii în diverse spații de culoare.

În timpul orelor fiecare cursant va avea momente în care va pune în practică ceea ce am predat. Vom analiza în timp real ce face bine dar și care sunt greșelile acestuia.

  • Înțelegerea luminii și a fotografiei digitale
  • Cum folosim aparatura pentru a ne ușura munca în Photoshop?
  • Tehnici de prelucrare în Photoshop

Cursul se va desfășura pe o durată de 1 la 3 luni în fucntie de preferințele voastre, va avea 10 ședințe de cel puțin două ore fiecare iar ziua și ora la care vor începe cursurile le vom stabili de comun acord. O dată estimativă de începere este în jurul zilei de 10 noiembrie 2020. Prețul cursului este de 1000 Lei.

Pentru a te înscrie completează formularul de mai jos: