Fotografie de nuntă

 Fotografie de nuntă

Salut. Numele meu este Alexandru Caranfil și fotografiez nunți din 2007. Tot atunci am realizat și prima ședință foto TTD, fară a știi că în viitor acesta va devei atât de populară. În 2015 am fost fotograful anului în fotografia de nuntă iar din 2016 am început să predau la propria scoală de fotografie.

Fotografia de nuntă, din punctul meu de vedere, este cea mai grea ramură a fotografiei pentru că vă obligă să cunoașteți toate genurile fotografice. Un fotograf desăvârșit trebuie să știe în permanentă care este următorul pas în desfășurarea evenimentului, trebuie să poată declansa aproape instantanteu atunci când se întâmplă ceva, să fie nevăzut pentru a lăsa lumea să se desfășoare în voie dar și să salveze evenimentul atunci acesta devine anost din punct de vedere fotografic.

There are always two people in every picture: the photographer and the viewer.

Ansel Adams

Structura cursului va fi urmatoarea:

 1. Ce este fotografia de nuntă?
 2. Echipament minim necesar
 3. Echipament recomandat
 4. Portofoliu
 5. Ziua nunții
 6. Pregătiri
 7. Cuninie Civila și Cununie Religioasă
 8. Ședință Foto
 9. Local
 10. Workflow
 11. Editarea fotografiilor
 12. Albumul de nuntă
 13. Promovarea
 14. Întrebări și răspunsuri

Performanța în fotografia de nuntă se programează, nu poți bate din palme pentru a fii printre primii chiar dacă ești talentat, muncesti mult și ai sprijinul prietenilor.

 • Cum ne pregătim înainte de nuntă?
 • Tot ce trebuie să știți despre ziua nunții
 • Ce facem după nuntă?

Acest curs este unu complet în care veți învață despre cum trebuie să vă pregătiți înainte de nuntă, ce aveți de făcut în ziua nuntii dar și care sunt pașii ce trebuie urmați după eveniment. Predarea se vă face online, săptămânal iar ziua și ora le vom alege împreună. Cursul că dura 3 luni. O dată estimativă de începere este în jurul zilei de 20 noiembrie 2020. Prețul cursului este de 1000 lei.

Pentru a te înscrie completează formularul de mai jos:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *