Curs începători

 Curs începători

Salutare! Numele meu este Alexandru Caranfil și în majoritatea lucrurilor pe care le-am învățat în fotografie am fost autodidact. În timp am acumulat multe cunoștinte fotogragrafice de pe internet. Am fost fotograf de când a apărut aparatul digital și într-un fel mi-a fost mult mai ușor să învăț din practică. Pe vremea acea cursurile de fotografie durau doi ani și majoritatea timpului era dedicat developării și lucrurlui pe aparat pe film. În același timp am început să ies la fotografiat cu alți fotografi și am văzut că din practică și discuții pot învață mai repede. A durat mult timp până să încerc noi cursuri. Au fost unele online și workshopuri. Oricât de mult știam, infuzia de informație a fost mult mai mare decât atunci când mă documentam singur.

La mulți ani după ce am devenit fotograf am ajuns la concluzia că dacă aș fi urmat acel curs aș fi învățat mai repede lucruri pe care mult timp nu le-am stăpânit. Am pregătit un curs care să aibă informațiile de care orice începător are nevoie. Cursul cuprinde lecții despre:

I think good dreaming is what leads to good photographs.

Wayne Miller

Expunerea
Diafragma
Timpul de expunere
Sensibilitatea imaginii, granulație
Cum se realizează expunerea?
Moduri de expunere
Focalizarea
Balansul de alb
Profilul de culoare, Raw, Jpg
Compoziția și reguli de compoziție
Aparatul foto – principalele butoane și funcții
Monitor, PC sau Laptop
Obiectivele prime și zoom
Lumina naturală
Blițul, Tipuri de blitz
Modificatoare de lumină
Lumina continuă, tipuri de lumina continuă
Accesorii foto
Fliltrele UV, Polarizare, ND, alte flitre
Tipuri de fotografie

Pe lângă predarea online vor exista ture foto în timpul cărora vom pune în practica lucurile despre care vom vorbi în timpul cursului. Acestea sunt seperate de curs și puteți alege la care și la cât de multe să veniți!

  • Înțelegerea termenilor și a noțiunilor specifice fotografiei
  • Cunoașterea aparatului, a obiectivelor și a accesoriilor foto
  • Expunerea și setările corecte pentru diverse situații

Cursul se va desfășura pe perioada a trei luni într-un cadru online și va începe în jurul datei de 01 noiembrie 2020. Săptămânal vor fi ședințe a căror durată va oscila pentru ca fiecare cursant să înțeleagă lecția predată. Ziua, și ora de începere a cursurilor vor fi stabile în funcție de programul vostru. Prețul cursului este de 600 lei plătiți integral sau 250 lei lunar.

Pentru a te înscrie completează formularul de mai jos: